ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα μας

Η ομάδα του ALL DAY στελεχωμένη από αποφοίτους μαγειρικής σχολής, καθοδηγούμενη από κλασικά εκπαιδευμένο chef, διακρίνεται από επαγγελματισμό, πειθαρχία, γνώση, σωστές τεχνικές και πλούσια εμπειρία στο χώρο της μαγειρικής και πάθος για δημιουργία.

Στο ALL DAY η ομάδα της κουζίνας τοποθετεί ψηλά τα πρότυπα προετοιμασίας, δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και στοχεύει σε μαγειρική τελειότητα.

Ο κατάλογός του ALL DAY που επιμελείται με κάθε λεπτομέρεια ο chef του καταστήματος, βασίζεται στη φιλοσοφία των γευστικών προτάσεων για όλη την ημέρα. Συγκεκριμένα έχουν δημιουργηθεί πρωτότυπα πιάτα και γεύσεις για όλες τις γαστριμαργικές προτιμήσεις όπως σαλάτες, μαγειρευτά, a la minute, αλλά και πιάτα για αυτούς που αγαπάνε την ιταλική κουζίνα.

Για να ανακαλύψετε τα πιάτα που σας ταιριάζουν αρκεί να περάσετε μία βόλτα από το κατάστημά μας ή πολύ απλά να παραγγείλετε από τον online κατάλογό μας.

Δεσμευόμαστε για την άριστη ποιότητα και γεύση …..

Τεχνολογίες QR Codes

Στο ALL DAY φροντίσαμε για τη διευκόλυνση και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχοντας τεχνολογίες QR Codes.

Χρησιμοποιώντας απλά, γρήγορα και εύκολα την κάμερα του smartphone σας, σαρώνετε τον κωδικό QR του ALL DAY και μεταβαίνετε άμεσα στον online κατάλογό μας προκειμένου να ορίσετε τις αγαπημένες σας επιλογές. Παράλληλα επωφελείστε και από μοναδικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια.

Άλλωστε η υιοθέτηση και χρήση των QR Codes επιδεικνύει την διάθεση του ALL DAY για απομάκρυνση  από τις κλασικές μεθόδους του εκτυπωμένου καταλόγου, ενεργώντας φιλικά προς το περιβάλλον.

Προνόμια

Αλλά πως θα ήμασταν φίλοι σας αν δεν μπορούσαμε να σας το αποδείξουμε κιόλας!

Με την πρώτη σας επίσκεψη στο κατάστημά μας σας προσφέρουμε έκπτωση 15% επί της συνολικής σας παραγγελίας.

Σχεδιάζουμε υπηρεσίες και προϊόντα για την αποστολή των αγαπημένων σας γεύσεων σε εσάς που έχετε περιορισμένο χρόνο όπως είναι το contract delivery και το party catering.

Πως ξεκινήσαμε

 

Το ALL DAY  ξεκίνησε με σκοπό να  προσφέρει μία προσιτή και ποιοτική εμπειρία γεύσεων το 2021. Στην καρδιά του Ηρακλείου φιλοξενείται το κατάστημά μας.

Γιατί ξεχωρίζουμε

Έχουμε την καλύτερη κουζίνα

Χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα υλικά

Εξυπηρετούμε άψογα σε λογικές τιμές